Sluit je aan
bij de
Nationale Zaaicoalitie
2023

(alleen voor organisaties!)

© Heijmans - Maikel Samuels

The Pollinators zetten zich sinds 2016 in voor het welzijn van bestuivers en voor meer biodiversiteit. Bestuivende insecten zijn cruciaal voor gezonde ecosystemen. Daarom willen we zo veel mogelijk mensen betrekken bij het beschermen van deze kleine maar belangrijke wezens.

wat doen we?

In aanloop naar 22 april – de Dag van de Aarde – rollen we de Voer de Bij Bij campagne uit. We voorzien via de Voedselbanken voor Bijen tienduizenden mensen door heel het land van zakjes inheems bloemzaad. Het idee is dat we vervolgens op 22 april massaal simultaan gaan zaaien om zo een wereldrecord te vestigen. In je tuin, op je balkon, of met je buren in de straat. Dit zorgt voor meer bewustwording bij burgers en voor meer voedsel voor bestuivers.
We vragen bedrijven zich aan te sluiten bij de Nationale Zaaicoalitie om met onze landelijke campagne zoveel mogelijk impact te maken

wat willen we bereiken?

Wij willen dat zoveel mogelijk organisaties zich aansluiten bij de Nationale Zaaicoalitie, zodat een brede beweging ontstaat. Van school tot advocatenkantoor en van gemeente tot bank, iedereen kan meedoen. Samen zetten we biodiversiteit op de kaart. Samen maken we het mogelijk dat honderdduizenden burgers op een laagdrempelige manier actief betrokken worden bij het belang van bestuivers.

hoe doe je mee?

We vragen een bescheiden financiële bijdrage per organisatie van 1000,- of 1500,- euro. Daarmee kunnen wij de campagne op poten zetten. Maar daarnaast kun je ook je uiteraard ook je eigen medewerkers, klanten en relaties betrekken met behulp van ons activatie-pakket. Zo bereiken we met de campagne potentieel honderdduizenden mensen.

wat bieden we je?

Officiële partners van de Nationale Zaaicoalitie ontvangen:

  • Het zaaicoalitie media pakket voor PR
  • Zichtbaarheid als partner op de website voerdebijbij.nl
  • We noemen partners in persberichten
  • Naamsvermelding in social media content
  • 200 Zakjes biologisch bloemzaad
  • Nationale Zaaidag posters in A2 formaat

Ja Ik doe mee

Meld je aan als je mee doet met de Nationale Zaaicoalitie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dank je wel namens alle bijen en andere bestuivers!

supported by

partners van de Nationale Zaaicoalitie in 2022. Sta jij hier bij in 2023?