Te gast bij Artis

Datum: 23 maart
Tijd: 19.30
Locatie: Groote Museum Artis Amsterdam

Laat je inspireren door de doeners en doorbrekers die te gast zijn in het ARTIS-Groote Museum. Zij hebben het heft in eigen handen genomen en geloven dat initiatieven op individueel niveau wel degelijk kunnen bijdragen aan een betere wereld. 

Op 23 maart zijn The Pollinators te gast. Deze groene aanjagers richten zich op het herstel van de relatie tussen natuur en mens. Dat doen ze door in heel Nederland zaadjes te laten planten en voedselbossen in het zonnetje te zetten.

“Zaadjes planten – letterlijk en figuurlijk – en oog hebben voor het kleine helpt onze relatie met de natuur te herstellen,”
– Tom van de Beek

Naast de lezing volgen kun je ook gelijk het museum bezoeken en al je kleine en grote vragen des levens stellen. Dit is namelijk het museum van de grote vragen. Hier ontdek je hoe alles met elkaar verbonden is. We zien je graag de 23ste.